Saturday, March 3, 2012

You will be okay, just okay :)

Assalamualaikum.

i woke up early this morning. no agenda at all for today. i slept a little bit early last night, so i woke up early in the morning ^^b

sepatutnya hari ni pergi ladang dan siapkan tempat untuk fertegasi dan hidroponik tapi, dibatalkan selewat malam. kawan-kawan lelaki balik lewat menunggu kawan yang accident semalam.

pagi ni mesej Kak Liza, beritahu tentang kawan yang accident tu, so Kak Liza ajak kami pergi melawat. around 12 kami bergerak ke HSA. hujung minggu waktu melawat dia lebih panjang. syukur, mudah bagi kami sahabat2 melawat kawan kami tu.

pity him.

abc bukan seorang yang pandai 'comfort' kan hati orang melalui kata-kata, hanya tulisan =.='
a bit shy and i think i'm a bit lack of confident. ;p

b/p rendah sangat. mungkin risau. sekarang sudah bulan march. Mei PSM kena hantar. kami yang sehat ni pun risau teramat, tambah dia. takkan nak tangguh. kalau  dia tangguh pengajian, dia kena tangguh setahun bulan satu sem tapi dua sem! erm... kalau kita dekat tempat dia pun akan risau kan.

mujur.
mujur dia ada rakan-rakan yang sangat baik yang sangat memberi semangat.
buat dia gelak, buat dia senang hati. indahnya!

tangan dan kaki kanan patah. kiranya sebelah kanan badan teruk cedera. termasuk muka.
alhamdulillah, tiada lain, hanya patah. isnin dia kena operation untuk masukkan besi. subhanaAllah. moga Allah permudahkan segalanya bagi dia.

Buat Amizi: You'll be okay. kami sentiasa doakan kamu dan kami sama-sama habeskan pengajian di UTM ni bersama. ameen. insyaAllah. Sakit ini ujian Allah. laluinya dengan tabah dan cekal. Allah bersama kamu!



p/s: sakit tengok dia menahan sakit. Allahuarabbi... kurangkan sakitnya itu. sembuhkan dia seperti sediakala, ameen.

2 comments:

iboo said...

akak doakan smg kwn abc tu sabar menghadapi ujian Allah...akak lak bru kehilangan kwn akibat barah otak..

akubersamaCahya said...

ameen.

takziah akak. cedihkan kehilangan seorang kawan wlupun tidak serapat mana. moga ditempatkan dlm kalangan org2 beriman insyaAllah.