Monday, March 19, 2012

sakit hati. jiwa lara.

Assalamualaikum w.b.t

penat!
walaupun hanya satu kelas + perjumpaan PSM awal pagi.
tapi tetap penat!

penat sebab kecewa.
tak dapat nak daftar untuk kelas UTM Professional Course!!!!

abc dengan kak Liza sampai awal lagi dekat Library.
dapat jugak komputer walaupun asyik ada virus aje.

mula Line bukan maen laju aje, yelah belum bukak.
dah bukak aje untuk daftar terus hang.
hang kalau semua tak boleh daftar tak ape la jugak
within 5 second, dah penuh kelas????

ishhhhhhhhhh! geram!
hujung minggu ni aje boleh nak pergi.
nanti dah busy. bila nak ambik? bila nak grad?

sungguh tak professional la...
erm...

kecewa banget!
lagi kecewa kalau full dalam register list tapi kelas banyak kosong, macam OSHA!

kalau tak nak pergi pergi padan nama dekat SPACE ye adik-adik.
akak-akak ni dah last semester dekat sini. =.="

kecewa-kecewa-kecewa


........

nak salahkan siapa?
kalau ikut OSHA punya policy and theory
salahkan manager. hehehehe ^^v

1 comment:

auni kyla said...

Teruskn menulis..
Skrg sy pengunjung setia blog kamu sis..
May Allah bless u..