Jadual 'update'

Thursday, March 8, 2012

Hatimu Sedingin Salju vs Oh! Abang Sasaku.

Assalamualaikum.

maaf-beribu maaf abc pohon daripada pihak readers.
abc manusia yang khilaf.
inilah gayanya bila tak kemas kini blog.

beberapa hari lalu, abc sempat belek blog abc nih.
bila belek-belek. baru perasan.

sepatutnya cerpen Hatimu Sedingin salju tu tajuk dia Oh! Abang Sasaku.
tapi masa abc post full cerpen abc tukar tajuk dia =.="

cover pun tukar?



kenapa boleh tertukar-tukar?

ni lah kerja abc. lain yang dirancang lain yang dibuat.
bila menulis ikut sedap hati aje. FEELING WEH!

maaflah atas kekeliruan. Oh!Abang Sasa, insyaAllah akan keluar beberapa hari lagi. exact day tak berani nak bagitau. tak nak berjanji banyak sangat ^^

abc busy sangat dah dengan kelas dan tugasan. (baru balik meeting =.=")


yeah. ini cover untuk Oh! Abang Sasa ^^
agak sexiest! hehehe

insyaAllah, tak silap dah kut. (malu weh...)


+++++

p/s: asyik berangan cerita baru. bila nak siap cerita lama??? ^^ much love readers!

3 comments:

NurWahidah Abdullah said...

awat tukaq..?..pasaipa x bagi tajuk 'hatimu sedingin salju'..best sket tajuk nh..hehe...

akubersamaCahya said...

eh... mmg HATIMU SELEMBUT SALJU pun hehehe.. cuma at first abc kata tajuknya Oh!Abang Sasaku. ;)

blinkalltheday said...

x sabar nk baca..post cepat taw abc..