Friday, March 2, 2012

01.03.2012 - 200 hari, hari cinta!

Assalamualaikum w.b.t

sewaktu menaip ni, sudah masuk 02.03.12 ;)
cepat masa berlalu, awal minggu ni abc sangat stress dengan assignment yang sudah berlonggok-longgok.
terpaksa ubah beberapa jadual belajar dan semak beribu kali list kerja =.="

dalam kesibukan abc menjadi pelajar semester akhir, tak terlepas lagi nak fikir masa depan.
kesihatan lately tak berapa nak okeh. huhuhu... tolong doakan abc ye ;)
dalam fikir masa depanlah abc 'create' my own 200 days.

kalau korang ada tengok drama Korea 'dream high', tahu la maksud 200 days tu hehehe

++++

semakin menjadi dewasa
abc kurang faham.
kenapa ada yang masih belum sematang usianya?
bergantungan kepada orang lain dan takut dengan cabaran. =.="

memang susah nak faham.


p/s: orang tua lagi banyak bawak masalah. lebih penakut!

No comments: