Tuesday, March 20, 2012

bila cerpen dah .....

bila sebut aje cerpen, berderu orang datang.
aishhh.. sungguhlah bukan berbakat jadi blogger, tapi lebih kepada blogger+writer ^^

okay la jugak kan?

abc sedang menghabiskan Dugun-Dugun. sudah lewat tapi nak habiskan sedikit lagi. kalau habis, esok boleh edit, lepas tu post! yeah.. itu yang kita mau kan-kan-kan.


Jason!! 

i guess how Hana will look like?

like me, hahahahha perahsan =.="

erm. erm. erm.
I'm not good in searching a face as same as I've imagined
erm.erm.erm


abc bayangkan macam ni.
nampak ayu, lemah lembut.
erm. payah kut nak cari dalam google untuk manusia sebenar ^^

kalau ada, please bagi abc. teringin gak nak tengok imaginasi sendiri dalam real!
nak cari gambar comey pun tak berapa gheti! ^^v

++++

cukuplah. nak ber'DUGUN-DUGUN' pulak.
meet Jason tomorrow! ^^

1 comment:

NurWahidah Abdullah said...

ske jason dlm dream high dgn IU...:)