Tuesday, March 6, 2012

orang dah tak buat lah!

Assalamualaikum.

hari ni dua kelas batal hoyeaah!!!
sepatutnya sekarang abc siapkan kerja yang kena hantar esok tapi... ^^b

berbalik kepada tajuk entri.
apa yang orang tak buat dah???

yang ini



maaf kepada blogger berkenaan ^^
sebelum sebelum pun ada.

erm... orang tak buat dah. sebab dulu ada musim orang post ayat begini tau, lepas tu semua blogger terasa dipaksa untuk follow. huhuhu~~~

kenapa kita follow blog orang lain?

adakah sebab nak blog kita di follow?

haa... kita follow sebab kita suka dengan blog tu. kalau blog masak, hari-hari kita boleh tau latest recipe diorang. kalau blog travel, kita nak tahu dia travel ke mana pulak lepas ni kan... bukan sekadar follow dengan harapan kita akan difollow semula. ;)


abc kurang follow blog orang. frankly speaking, blog yang lebih kepada cerita boyfie-boyfie.
yelah, apa yang abc dapat. jeles ada lah. hehehehe

semua bergantung kepada kita. nak jadi blogger hebat? HEBATKAN BLOG ANDA.
bukan kontroversi tapi ISI. ILMU.

abc pun dah lama jadi blogger ni. tapi tengok lah blog abc... macam takda apa-apa je kan. ^^b

.....


tapi jadi blogger, jangan lah copy-paste aje. bohsan!

2 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..xde paksaan dlm follow2 nih.. :)

akubersamaCahya said...

kan-kan-kan ;)