Sunday, May 15, 2011

perjalanan pulang ke kedah!

alhamdulillah.
abc dah sampai rumah.

penat sangat.
abc kena tukar 3 bus.
maybe sebab tak ramai, dia kumpul semua untuk hanya satu destinasi bagi satu bus.

mula kena tukar bus di Kluang
kemudian dekat slim river.

banyak mende berlaku sepanjang perjalanan

tak dapat pegi toilet mula dr kluang sampai slim river,
bukan bus tak berhenti, tapi abc yang tak sedar.
bayangkan tahan gila2, sampai nak jerit kat uncle bus. "uncle saya taktahan nak ken***g"

tengah makan2, kena tukar bus.
terpisah dengan kak farina dekat slim river.
dari SnS kepada Cepat Xpress.

dapat double seat untuk abc sorang. hehehe
tido lena!
sampai sebelah kasut ilang.
dok cari sampai tak leh lena.
mujur dah dekat sampai, and takde orang
klu tak malu dok tertonggeng2 hehehe

lepas dia bukak lampu, abc bagun tengok2 kat belah depan, dok tergolek elok ja.
^^v

alhamdulillah.
dah sampai rumah,

+++

sori buat pembaca setia LIF.
abc belum dapat update dekat blog or penulisan2u.
tunggu eh!

3 comments:

missteeha the babling girl said...

alhamdulillah .
:D

Anonymous said...

bile nk update LIF??

akubersamaCahya said...

alhamdulillah. LIF? insyaAllah. dlm masa terdekat. abc tak tersempat nak post. hehehe