Thursday, May 5, 2011

exam susah or abc yang tak baca?

dah lepas 4 paper.
ada lagi tiga paper

3 paper pertama. abc memang nak menangis!
susah gileeeeeeee
jawab macam tak tau pape, macam tak baca buku
sedangkan buku pun dah bosan tengok muka kita.

nak salah siapa? soalan atau pembuat soalan?
huhuhuhu

+++
bila tak boleh buat exam.
mula buat azam untuk semester depan

"SEM DEPAN NAK STUDY AWAL, NAK STUDY RAJIN2"

bila dah masuk sem. hampeh + hampas gas!
koya jek.
=.="

+++

alhamdulillah
paper harini boleh buat.
suka3
akhirnya ada jugak paper yang CONFIDENT level abc tinggi
masa menjawabnya.
hehehe

++

lusa ada lagi?

malam ni nak tengok movie ape eh?
hahahahha

3 comments:

mary ann ;) said...

alhamdulillah kalau boleh jawab. ;)

saya aritu semua paper susah..walaupun dah baca, tapi soalan yg keluar lain macam jek..hahaha

dwaty said...

ada baca doa tak masa nak jawab exam????

akubersamaCahya said...

mary ann: sama la ni pun.huhuhu lect bagi tips tapi jauh benor tips ngan ape yg kuar..huhuhu

dwaty: tu semestinya ^^v