Thursday, May 12, 2011

4 x 4 ???

hari ni abes exam.
tapi bila malam, terlupa yang pagi tadi baru habes examnye. ^^v

pukul 7: tengok cerita Nora Elena.

best! sebab dari novel feveret abc.
kasih yang suci.
tak ingat tajuk mulanye, sebab dh terlalu byk baca novel yang ingat hanya jalan cerita dan hero dia, Seth!

pelakon2 dia okay, so tak spoil la cerita yang best.hihihi

pukul 8 lebih: gebang kat kafe.

makan2, dan gelak2.
menghabiskan waktu2 yang tak boleh nak ada masa exam aritu.
(even result ada yg terok hohoho)

pukul 10 lebih: tengok movie

bermula dengan maharaja lawak minggu lepas punya.
pastu magika, yang dh tengok banyak kali

then cerita baru dapat 'DALAM MIHRAB CINTA'
dulu baca novel aje, best!!!

esok?

nak tengok rapunzel pulak lah.
nak tulis novel LIF
cerpen yang separuh2

and uruskan LI yang belum selesai.
moga Allah permudahkan. amin.

5 comments:

Rozuan Ismail said...

seronok lah dah habis exam kan.huhu.

Cik Ila said...

wahhh...bestnye life gini..enjoy ur life ok! ;)

Ad_dEen said...

best kan..
follow juga citer nora elena 2..
mula2 x perasan..tp bila seth tan kenalkan diri die kt elena dkp cafe 2 trs ingat kat 1 novel yg pernah dibaca...
best..lyn citer 2 dlm versi drama lak..;)

akubersamaCahya said...

wan: mmg seronok abes exam.hehehe wan dah abes lom?

cik ila: sebab bukan selalu ada waktu cm gitu. tQ ^^

ad_dEen: best... sgt best, sebab seth tan mmg encem hehehe

najihatussolehah said...

abc:nora elena tu kene rogol dgn seth tan ek b4 nh..