Wednesday, May 18, 2011

blogger malas update blog!

that is me! not some one else.
=.="

malas kut.
tak lah.

takde mood kut
entahlah.

abes tu, hang pasaipa abc?
erm.. aku..aku.. aku takdak idea la. pala aku runsing ni.

runsing? pasaipa plak dah aih?
erm.. aku nak kawen!

la.. awat lagu tu plak?
erm.. taktau perasaan tu datang.

pi la habaq kat mak hang, kan selesai masalah.
aku.. aku tak berani.. mak aku komfem tak bagi.

la.. awat plak tak bagi.
calon suami aku tu.. aish.. susah la

kenapa? dia takmau kawin ngan hang?
A'ah...

dah tu? pelik la hang ni.. awat dia taknak kawen?
dia ada Elena.. Nora Elena

Cilakak!

+++

abc merapu. hahaha
lately, abc takde idea menulis, just ikut apa yang ada.
nak bergosip, bukan blog gosip
nak baca berita, abc tak baca paper.
nak bagi tazkirah, ilmu cetek sangat.
erm..
so taktau nak tulis apa. ^^v

3 comments:

itu_aku +_^zue said...

xpe..take ur time..
tp jgn la lame sgt
x sbr nk tau hasil test

Anonymous said...

ala..u siapkn la majalah mempelam u 2..i tguuuu...

akubersamaCahya said...

anon: kak an ke ni?? hahahha bukan xnak buat majalah mempelam, takut sem depan i kena ban dgn dak2 kelas, tak pasai2 i jdi pendiam teramat kang.. takde kwnnnnnnnnnn huuuuuuuuu