Friday, May 6, 2011

kawan abc tanya…

disebabkan abc selalu mereka cerita (menulis)

kawan-kawan selalu tanya,

macam mana hang dapat nama-nama watak ni?

jawapan abc:

1. ada nama anak murid mak aku. nama budak2 la ni sedap gila kut!

2. aku suka nama ni.

3. ni la nama anak-anak aku nanti.

+++

ada apa dengan nama watak?

tak rasa ke, kalau nama watak tu best, sedap ke, orang akan trus bayang yang dia sangat hensem + macho!

^^v

a. mohd adam asyaaf

b. muhd haikal hazimi

c. mohd qaiser ilman

actually, nama-nama ni abc akan cari makna dia, sesuaikan dengan jalan cerita. Asyaaf tu nama anak murid mama. Haikal? watak seorang yang abc sangat kagum ^^v Qaiser? makna dia raja, sedap bila sebut.

diorang ni dalam proses abc menulis, hanyalah sedap mata memandang, nak kata hensem macam laki2 pan asia tak ah.

melayu sejati kut. (lelaki melayu hensem pe… ^^v)

Haikal lelaki yang matang, romantik, sifat kebapaan yang tinggi and ada sense of humor, Adam budak U, mereng2, jiwang kut! , Qaiser? matang, garang but lovely.

kalau nak letak nama anak memang best. tapi abc prefer untuk letak nama anak2 abc nanti nama nabi.

kelak moga hati mereka mulia seperti nabi2 dan rasul.

insyaAllah.

2 comments:

aleen aiden said...

yup.klo name sedap trus membayangkan org tu hemsem.hahah

akubersamaCahya said...

^^v kan3