Wednesday, May 25, 2011

hari kedua (2)

harini, abc sambung buat keja semalam.
masih banyak lagi yang belum selesai.
buku rekod banyak tak jumpa, huhuhu

jari-jari abc jadik biru, sebab main stamp biru tu.
but i'm enjoying my job, something new to learn kan?

hari ada lawatan audit, untuk 5S.
apa tu 5S? try google na.. nak terang panjang kut.
short form dia, kemas dan bersih. hehehe

esok? sambung lagi dan habes!
yeah..

masuk pukul 7.45 (sebab kena punch card, salah eja kut..)
tengok jam, mengira bila nak pukul 5 petang. hahahaha

my office mate, yang sama buat LI, dah abes LI esok. bestnyeeeeeee
abc? bulan 7, 14 hari after my besday. ^^v

+++

tak sabar nak pergi esok.
sebab nak tunggu hari khamis.

hope esok ada lagi benda baru yang abc belajar tentang pengurusan sumber manusia.

salam ukhwah! bye


korang mesti tunggu LIF kan? me too!

No comments: