Thursday, December 22, 2011

selesai. mari bergumbira!

Alhamdulillah.
test-test-test
abc dapat buat dengan baik.
^^v

syukur.
terima kaseh kepada yang mendoakan abc.
Alhamdulillah.

sekarang boleh fokus sikit dekat novel dan cerpen. ;)


gambar ni snap dengan eos D6** abc lupa sebab bukan abc punya. hohoho
D5100 akan datang ;) yeah!

2 comments:

radziah AR said...

D5100? kelebihannya cam na ye? akak xtau sgt....
baru "terbeli" EOS 600D. hr tu niat ke komtar n gurney nak survey dulu. nak beli time Christmas ka new year, sekali baru terjah 1 kedai atas komtar, terus terbeli (mcm bagus offer dia dr sblm ni dok survey kat sunway, tesco, jusco etc seberang cni...)... n xjadi p gurney n terjah tmpat lain, takut menyesal...hahah..

akubersamaCahya said...

Nikon D5100. latest punya. nak cakap tak reti sgt kak..;)