Thursday, December 22, 2011

30 hari bersama gambar–day 09, 10, 11 and 12.

 

abc dah lama stop. and sekarang abc kumpul 4 hari yang tertinggal. so, entri bergambar!

gambar cantik

 

day 09: abc nak dunia melihat abc sebagai diri abc sendiri. abc seorang yang suka menyendiri. tak suka tempat yang bingit, walaupun kadang2 abc suka gelak besar. ^^v

just i am

 

day 10 : berubah. ya. abc sekarang dalam proses berubah. saat itu buat abc menyesal seumur hidup. seriously, even this picture make me hurt and pain.

aku insaf

gambar kadang2 menipu. nampak ketawa, hati yang menangis tak pernah diendahkan. Allahuakbar.

day 11: ramai kawan. dalam setiap stage kehidupan abc, ramai kawan baik. tapi… entahlah… I choose to be alone. mungkin…

all alone

day 12 : gelak. terlalu banyak gambar yang bila abc tengok memang akan gelak besar. ini salah satunya, waktu sukaneka yang sesaja dibuat sebelum exam Winking smile

kami suka-gelak

 

siap untuk empat hari. Hot smile

hebat tak? erm… lama tak guna WLW ni. hehehe

so… abc nak rest kan kepala hotak ni kejap, sebelum menjengah Irham dan Mustika.

 

with love…. abc Red rose

No comments: