Thursday, February 2, 2012

my wedding shoes ^^

Assalamualaikum w.b.t

I'm so excited!
ya... i'm not getting married yet, just yet! hehehe

abang-abang abc akan melangsungkan hari bahagia mereka. ^^
famili abc akan *busy* tahun ni. owh my!

abc yang terlebih excited nampak gayanya ;)
i just love with wedding's things.....

okay, after sharing a wedding card yesterday, hari ni abc nak share gambar-gambar kasut pengantin yang sangat cun dan *gorgeous* please believe me! abc tak tipu punya lah. korang akan cinta, just like me! ^^

+++++

abc akan kongsi gambar-gambar kasut daripada koleksi Rosa Clara (LINK)
kasutnya simple, kemas dan chantek!

memang taste abc lah ^^




abc suka yang ini!

abc tak pernah pakai heels ^^ abc lebih suka dan selesa dengan wedges (bagi la berapa inch pun ^^).


koleksi Rosa Clara lebih kepada heels
wedges kurang cun cikit hehehe but still gorgeous!


tabitha simmons satin wedges
yang ini kemas. simple design.


pengantin perempuan jarang pakai wedges masa wedding
tapi untuk pengetahuan, ia nampak lagi comel dengan wedding dress tau! 
erm.. mungkin orang jarang buat kan ^^

comel kan?

 LINK



okay, setakat itu aje lah ^^ nak lagi? klik lah link bagi setiap gambar yang abc letakkan tu. semua abc google aje.. hehehe

kepada bakal pengantin, cari kasut yang paling cun, bukan setakat baju aje cun, kasut pun orang tengok tau! hehehe....


p/s: yang penting akad nikah kan ^^ much love readers!

2 comments:

Anonymous said...

woahhh,xleh nk imagine kalau saya kena pkai heels time kawin...confirm masuk parit nanti..hehe

akubersamaCahya said...

heels yg tak tinggi. hehehe leh je kut ^^