Sunday, February 26, 2012

Heartstrings - abc gila korea!


I've watched Heartstrings, Korean Drama, non-stop.
sanggup tak tidur (er.. kegilaan tiba-tiba nih!)





korang dah tengok?
serius, sangat best!
akan terpesona dengan lagu-lagu yang best sangat setiap episod

ada 15 episod semuanya, sikit aje kan! ^^b

Yonghwa dan Shin Hye

i just love both of them, after watching You're Beautiful ;)

++++

kebiasaan abc, lepas ter'gila' cerita korea akan terus google pasal cerita tu
tau apa yang tak tau (erm... takyah ikut perangai nih! ^^)

sekarang nak download lagu soundtrack dalam cerita nih hehehe

Yonghwa dan ahli lain CNBlue, turut sama berlakon dalam drama ni
tentu sahaja, drummer yang chomel! ^^


+++++

er... mungkin lagu-lagu yang best dalam drama ni yang buatkan abc 
suka sangat dengan jalan cerita dia ;)

cerita yang simple dan best!