Wednesday, February 1, 2012

Kad Kawen dah siap ^^


angin tak bertiup
hujan tak basah bumi
kilat tak sabung menyabung

tup-tup abc dah siap kad kahwin?
bila nye nak nikah ni... ^^
rahsia alam siapa tahu.... 


kad ni sangat simple
sekeping aje dan dilipat dua.
apa yang menarik dekat kad ni.

ada nama abc
mungkin tak sama tapi itu yang orang selalu silap ^^
 
*WATIKAH*

orang yang baru kenal or tidak kenal
akan eja nama abc macam tu.
dan ada juga yang bila tanya nama, selalu terfikir *watikah* pelantikan =.="

sampai ada ustaz masa semester berapa entah, siap translate nama abc sebagai perutusan atau surat
kawan-kawan abc kadang-kadang nak mengusik mesti panggil
SITI SURAT
owh.. sangat lah benci!

tapi hari ni suka, sebab kad kahwin yang mama dapat ni ada nama abc
hahahaha

opss.. sorry, lupa nak cakap.
ini kad jemputan kawen orang lain la
just nak share sebab comel dan ada nama abc  ^^v


kad kahwin abc nanti sebesar business kad je kut.
asal kad kahwin kan? hikhikhik


5 comments:

najihatussolehah said...

bikin suspen...hehe..

NadiRah said...

hehe..ingt kad kawen abc design..huhu

akubersamaCahya said...

hehehe sori...

Rozuan Ismail said...

ingtkn abc nak kahwin,baru plan nak pergi

akubersamaCahya said...

nnt abc jemput ye ^^