Tuesday, September 13, 2011

UTM lagi

salam Syawal

sebelum kekelas, adalah masa yang sangat membuak2 nak menulis kat sini. sebab? abc terasa sayu setiap kali bangun pagi. teringat mama, adik-adik.. erm..

semalam abc keletihan sebab habes aje kelas yang berderet dari pukul 8 sampai pukul 1 petang, abc and kawan2 terus keluar beli barang2 untuk sepanjang semester. malam baru sampai kolej. penat!

dah 7.14 pagi.. malasnya nak ke kelas (penyakit bila belajar)

Shiro: My Kucing Putih.

Along terlanggar Shiro,tak salah Along sebab Shiro terlalu manja, Along pergi kerja dia pun nak ikut. mujur tak jadik apa2, mungkin kaki dia patah. hope she will get well soon.

Mama: Ibuku

Mama call semalam, tapi abc mandi. lepas tu bizi sangat nak makan nasik ayam penyet (oh!diet!)
lupa nak call semula.


Puasa 6
semalam dah buat sehari, hope esok boleh sambung yang kedua. harini? tak bangun sahur.huhuhu

hari ini:
nak kena pergi ambil seluar kat kedai. semalam potong kaki seluar. jom ke kelas =.="













No comments: