Sunday, September 18, 2011

Filem Malaysia 2011.

 

Salam Syawal.

semalam (sabtu) abc dan kawan-kawan berfoya-foya menghabiskan duit yang memang tak ada Crying face

planning abc nak beli kasut and survey cermin mata aje. tapi dah jauh perginya, but tak apa, beli untuk guna jugak.Winking smile

Raya Tak Jadi

kami dah plan nak tengok ‘Raya tak jadi”. memang tengok la. but, tak lah seronok sangat. tapi.. boleh lah.. gelaklah jugak dengan gelagat apek and johan, cuma part Pakcik yang diculik dan bini dia tu, macam tak berapa nak faham sangat. Smile with tongue out

poster-raya-tak-jadi-2011

after keluar wayang, abc mesej BFF.

“ this is the 2nd time tengok wayang, and keluar dengan rasa hampa..”

he replied: “ 1st time dengan I kan..”

we laughed!Open-mouthed smile

sepanjang wayang2 yang abc tengok, dua movie dah yang keluar dengan rasa hampa. kita imagine yang besar tapi dapat kecik, it’s something like that!

filem yang abc tengok dengan BFF,

Karipap-Karipap-Cinta

abc adalah penulis amatur. abc penyokong novel-novel yang ada. and lagik excited bila filem di adaptasi dari novel. jujurnya abc belum lagi membaca novel Karipap2 Cinta which is orang kata best and menarik, so tanpa rasa kecewa, instead of choosing Hantu Bonceng, abc pilih untuk tengok Karipap-karipap cinta. Annoyed

bosan. bila balik rumah adik abc sound direct aje, “ cerita tu memang tak best” if just I know ‘bout that before I bought the tickets!”

Poster-Filem-Hantu-Bonceng-DVII

hantu bonceng jugak abc tak tengok2 lagik, dah berjuta orang pegi tengok, Kak Ida (mybestie) dah dua kali tengok =.=” oh! jeles. pakwe I berlakon I tak tengok, setia sungguh I dengan novel! Smile with tongue out

johnny-english-reborn-movie-poster-2011

semalam, masa beratur nak beli tiket, abc ada cakap, ha.. jom tengok.. mrBean ( Johnny English Reborn) tapi akak-akak jawab dengan pantas, “kan kita nak tengok raya tak jadi!” Flirt male

kecewa kali kedua.

bukan tak seronok. lawak. cuma ada part yang tak best and tak faham, and rasa tak lawak pun. Smile with tongue out after all, boleh la nak tengok…

abc dengan tak sabar nya nak tunggu filem-filem Sam Saheizy keluar.

8jam

Bini-Biniku-Gangster

tak sabar-sabar… ^^v

tak sabar jugak nak tunggu filem Mail Lambung..hehehe katanya ada nak dibuat, betul? tunggu ajelah

mail-lambung

hope filem-filem lepas nih yang abc tengok tidak menghampakan..huhuhu.. Winking smile

++

semua kisah wayang. abc bukan kaki wayang okei. kadang-kadang jek.. Party smile

 

 

note: semua gambar abc google Just kidding

No comments: