Tuesday, December 25, 2012

UPdate Blog : sepanjang minggu lepas ^^

hai-hai-hai
ASSALAMUALAIKUM!

menulis pun kering idea hui3
so update blog kejap.


tiga hari tak tido (tido lepas subuh) sebab tengok drama ni
mak pun sampai kata, boleh tak tidur tengok cite Korea
hehehe kan nak cari menantu Korea dekat mak ^^

King 2 Heart.
best-best-best
sama best macam Nice Guy!

menitis air mata sikit, dan sangat stress!
tapi sangat belajar macam mana nak kenakan orang gila! ^^
tak rugi kalau tengok
rugi kalau tak tengok (bagi yang minat K-Drama la)

sekarang satu lagi drama Korea yang abc tengok, 
I MISS YOU
baru 13 episod, lagi 7 episod lagi.
best jugak ^^ 

hut-hut
abc dah berjaya buat kimchi
gambar abc dah share dalam instagram (@nurwateeqa)
nanti abc post sekali gambar dan resipi ye ^^

dukbokki tak buat lagi, cari rice cake tak jumpa hui3

++++

tak banyak yang buat last week, selain mengguling2kan diri atas tilam
dari semalam abc berusaha siapkan cerpen dan novel.
penulisan dah agak kaku sebab lama tak menulis.

okaylah, nak sambung tulis cerita cinta ^^ much love readers! 

1 comment:

Nur Aainaa said...

best kan kan cita king 2 heart pon... heee