Wednesday, December 5, 2012

kalau tak menulis, abc.........?

Selamat Tengahari semua^^
sudah hampir 2 minggu abc tidak menulis huhuhu =.='
mungkin sebab abc memikirkan beberapa hal lain?entahlah
novel nak kena siapkan bulan ni jugak huhuhu (kalah orang siapkan manuskrip!)
abc bukan bekerja, tanam anggur aje. mama lak cuti sekolah, abc lagi free
tapi entah kenapa tak menulis juga T_T

tapi abc bukan goyang kaki, tambah lemak aje tau ^^


abc sedang dalam proses membuat blaus.
entah kenapa, tiba2 rasa nak menjahit ^^
dah dua hari tapi belum siap.
hand sewing! ;)
malam ni nak buat finishing!


sedih jadik orang darah cair nih.
pakai inai 100jam pun tak merah =.=
tambah-tambah dekat kuku. pucat aje!
aishhh. camne la kalau nikah nanti, gamaknya pakai marker kut?


sejak berumur 20-an ni
abc sangat cintakan bunga!
owh, bakal suami, harap awak selalu bagi bunga ye.
ini semua bunga yang abc dapat.
masa besday dan konvo.
roses dah jadik potpouri ;)
tengok lili, sangat huduh bila kering aishhhh!


petang semalam sempat uli doh untuk buat karipap special :)
sedap-sedap-sedap
tapi sayang masa goreng warna tak cantik
so tak snap la gambar hehehe
mama kata, rupa tak cantik tapi sedap, takpe!
hehehe bangga sekejap.

semua gambar abc amek dari twitter dan instagram abc.
nak connect instagram dengan FB tapi macam takboleh aje sampai sekarang hui3
jom tweet2? 
@abc_eqa 
instagram: nurwateeqa
 
 abc tak ramai kawan yang tweet2
sunyi aje twitter abc, penuh dengan retis korea tweet bahasa korea
(harap dapat tweet2 dengan KHJ <3 br="br">

okey la, sudah zuhur, solat dan makan tengah hari pulak ^^
much love readers!
 

1 comment:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

kadang2 kepala kena rehat cikit...
try hobi baru , best la :)