Tuesday, December 11, 2012

hilang mood menulis.....

 abc tiada mood nak menulis.
mungkin sebab cuaca Kedah ni yang PANAZZZ
=='
abc tengah berusaha siapkan cerita CINTA ATAS PAKSA, novel.
ingat nak masuk pertandingan, entah boleh siap ke tak sebelum tarikh tutup hehehehe

lama sangat dah tak tulis cerita mustika ni.
apa ye jadi dengan dia hik3
jalan cerita dah ada, pengolahan aje cik penulis malas nak sambung aishhh
macam mana abc nak jadi penulis berjaya? ermmm

nak tulis cerita ni untuk cerpen christmas hek3
cerpen bulan 12. 
erm... cerita berangan sesorang nih.
takpekan kalau heroin tua sikit ^^v


+++++

for those yang suka drama korea, korang dah tengok cerita NICE GUY/INNOCENT MAN?

 make sure korang tengok cerita ni.
sangat-sangat best!
takde cinta comel2
semua tentang revenge dan kisah cinta yang lain dari lain.
two thumbs up for this drama!

love to watch joong ki and kwang soo in this drama ;)

"ni la keje abc sepanjang tidak menulis, abc gila korea jugak tau hik3"

much love readers ^^




5 comments:

Anonymous said...

da tgk.. citer ni best cma bnyak uncut scene.. agk x baik untk bdak bwah umur la... hehe

-syafiqa-

akubersamaCahya said...

yup2... mostly yg gila korea ni dak2 cukup umur n perempuan hahahahaha

misza said...

Kedah panas erk. KL hujan tiap-tiap hari.

Anonymous said...

tpi kn sis, sy still x fham sgat pasal ending crita tu.. cuba akak explain skit.. hehe

-syafiqa-

akubersamaCahya said...

kedah panas sgt huhuhu

syafiqa: cerita nice guy? nnt akak buat entri pasal cerita tu ^^