Monday, December 31, 2012

Bye-bye 2012 Hello hai 2013

01.012.2013 jatuh pada hari esok. yeah!

Assalamualaikum, hye!
terima kasih jenguk blog abc ni yang agak bersawang, macam tempat tidur spiderman dah. hehehe
terima kasih menyokong abc 2012 dan sebelum2nya. insyaAllah 2013 abc akan terus aktif berblogging! Ameen!

2012 ada banyak sangat kenangan buat abc.
abc aktif menulis, abc habis belajar, abc konvo dan abc kuatkan hati dan iman untuk pilih tidak 'couple' sebelum kahwin (sangat2 bersyukur!)
yang pahit? abc tak nak tulis apatah lagi ingat! abc akan lupakan, sebab kepahitan tu memberikan kesan yang sangat negatif untuk diri abc (suka pikir banyak!)
Alhamdulillah, banyak sangat yang positif tahun ni berbanding negatif ^^

maaf ye, dah nak masuk 2013 tapi abc tak pos cerita cinta pun dalam blog. erm! maafkan ketidakkonsistenan abc ni... huuuu~~~

insyaAllah, 2013 abc akan lebih aktif, lebih konsisten (nak pos 1 cerita 1 bulan), lebih matang dalam penulisan dan lebih lain dari yang lain :)
abc ada azam besar tahun 2013, apa azam tu? lepas tercapai abc akan kongsikan bersama, insyaAllah (tengah berusaha nih)

untuk 2013, abc nak bagi hadiah/cenderamata/tanda kasih sayang kepada penyokong2 abc yang selalu memberikan kritikan membina kepada abc. tunggu masanya abc akan umumkan ye :) masih dalam proses.

abc nak join sayembara penulisan, doakan ye abc 'bertuah' dan berjaya dengan cemerlang hehehe
mana tahu Allah perkenankan doa abc dan korang2 semua ^^

2013 akan abc lalui dengan lebih baik, lebih bersemangat, lebih yakin dan lebih berani!

doakan tahun 2013 akan menjadi tahun yang lebih baik daripada yang sebelum2nya, Ameen!


best wishes (much love readers!)
nurwateeqa a.k.a abc

1 comment:

Nurhayati Mohd said...

hepi new year.. dh lama juga sy tak ke sini ;)