Tuesday, July 2, 2013

Saengil Chuka Hamnida! Happy Birthday! Sanah Helwah! Selamat Hari Lahir!

01 Julai 2013
genap umur abc 24 tahun!
Alhamdulillah.
Syukur masih diberikan keizinan olehNya untuk berusaha menjadi lebih baik
sebelum kembali kepadaNya bila-bila masa sahaja.

makin meningkat usia, makin besar cabarannya.
moga Allah permudahkan segalanya.

umur 24, harap 'beranak'lah satu novel tahun ni.
berharap sangat!
yang lain sudah menjadi kepunyaan.
hanya 'baby' itu yang belum berjaya! :(

doakan abc.
moga dengan pertambahan usia ini
amal ibadat juga meningkat
kuranglah keburukan/kesalahan yang abc akan lakukan.
Ameen!


Menghitung hari ke arah 1 Julai 2014 :')
moga dipanjang umur!

8 comments:

Fatonah Rahim said...

Selamat hari lahir !!
Semoga segala yang dihajati tercapai..

Dan semoga sentiasa dalam rahmahNya..

^_^

p/s nak sambungan JP tuhh..plisss :)

akubersamaCahya said...

Ameen! thanks...

JP? errrr... insyaAllah :)

Happy Mind said...
This comment has been removed by the author.
Miss Comel said...

hey, kita sebaya...
hepi belated birthday! bday aku pun bln ni gak.dalam bulan pose, xle sambut yo-yo-o. sederhana saja.

Ps:Wateeqa... tak nak masuk contest Evelyn Rose ke? Nak tengok 1 piece you dalam contest tu, contest tu akan tamat 31 July. cepat2 . Pleaseee...
[permintaan peminat kipas-susah-mati wateeqa]

Happy Mind said...

Happy birthday dear! Goodluck untuk JP...
Tak sabar tunggu kat pasaran nanti. Apa update JP sekarang???

akubersamaCahya said...

Miss Comel: yeah sebaya!

contest evelyn rose?? taktau. boleh bagi link?

akubersamaCahya said...

Happy Mind: masih dalam proses menyiapkan. huk3 kekangan masa. and saya kurang disiplin. mengaku siap2 huk3

Happy Mind said...

amboi...sudah ada idea.tak sabar nak baca