Saturday, June 22, 2013

Hujung Minggu!

Alhamdulillah!
Hujung minggu yang tiada aktiviti melibatkan sekolah!
Syukur, boleh berehat!

Bangun awal, walaupun semalamnya kata nak bangun lewatttt
tetapi rutin seharian dah mengajar abc untuk bangun jam 5.30 pagi!!
Tak apa, boleh belajar jadi 'anak dara yang boleh kahwin dah!' 
kekeke tiada kaitankan? :P

kalau di ikutkan hari ni nak pergi ikut teman rumah abc mandi manda di Chepor
tapi perut abc tak izinkan. karang ada yang melepas dalam sungai hik-hik-hik 

jadi abc tidur kembali, dan bangun semula untuk uruskan hal rumah.
baju awal-awal pagi dah jemur.
tinggal kemas (sapu) rumah aje.


siap menyapu, abc masak breakfast ^^
nasi goreng dan tempoyak.
is more than enough!

sesudah kenyang, abc kemas dapur.
okay siap semua untuk harini.
bilik pun dah kemas.
semua dah kemas.
jadi update blog! hehehe

selesai update entri ni,
abc nak habiskan satu cerita (cerpen)
tajuknya: Cinta Terbaik :)

jangan risau, Pengganti akan abc update part ke 4 tak lama lagi.
harini? kalau sempat edit hehe

abc baru pinjam novel dari student abc
novel bawah ni:


dah baca?
abc baru belek-belek.
menarik, mungkin habis dalam beberapa jam aje ni. hui3

ini aktiviti abc harini.
apa-apa pun, abc kena study sejarah form 4.
isnin selasa dan rabu ada kelas sejarah.
dah lama tinggal, kena kembali ulang kaji ^^
i love history!
sayangnya, adik2 pelajar tak dapat skor dengan baik periksa haritu,
jadi abc nak cari jalan bagi diorang dapat skor sejarah.
doakan ye.


kejap lagi abc update lagi, hahaha
sampai bertemu lagi! (ewahhh!)

1 comment:

eiyla sengetx said...

mcm kenal ja novel 2 haha ! btw cerita dia memang terbaik ! huhu <3 i loving it !