Wednesday, July 3, 2013

Autumn dihatiku! - Malaysia Korea Drama


annyeong-haseyo!
wahh.. abc baru habis tengok 3 episod pertama
drama Malay-Kpop nih! ^^

untuk orang yang jiwanya seperti abc.
jiwa ada rasa suka sama 'korea'
(even kat kepit kuku tulih korea pun dah TERUJA!!!)
cerita ni best!

abc terlalu teruja dengan korean drama
sampai tertulis cerpen DUGUN-DUGUN
yang hasilnya dikritik terok! :'(
oh! i haven't been there yet!!!
so tulis ikut macam tengok derama korea jah!

hensemnya Ji Sung yang jadi Autumn dalam drama ni
original Korea! ^^

kawan serumah kata dia student Korea yang belajar di Malaysia, betul?
aahhhh! kat UTM dulu tak sehensem nih. :P

kalau dugun-dugun di dramakan pun best kan.
hahaha berangan!

oke-oke, stop scrolling blog abc
pergi bukak tonton.com.my
tonton drama Autumn Dihatiku :)

tak rugi, comel aje!

p/s: nak berangan korea lagi!



3 comments:

oshin kecik said...

pernah tengok iklan ni dan rasa macam best tapi tak sempat nak tengok setakat ni hahaha

akubersamaCahya said...

baru rini kuar hehe best!

Happy Mind said...

bolehlah...
tapi rasa cam gedik sket... [well kpop tak gedik, bukan kpop lah namanya kan?] -bukan sebab aku benci Kpop, truth-->pernah jadi peminat dulu, kurang dah sekarang.
Autumn tu hensem!