Friday, January 11, 2013

Yang belum like ABC Page cepat like, kalau tak....

Assalamualaikum. Salam Asar!

abc bukan nak promote page abc tu, cuma abc tak nak korang2 yang tak like tu tak tahu perkembangan terbaru abc. abc lebih banyak update di FB daripada blog. cik-cik Anon yang takde blog, boleh la LIKE page abc. bagi abc kenal korang, mana tahu boleh berkawan kan-kan-kan :)

abc ada update jadual keluaran pos-pos cerita di page. hari apa, cerpen ke novel ke. haaa, boleh tau. macam jadual siaran TV tu heh! takdela korang asyik keluar masuk dengan kecewa sebab takde sebarang cerita baru. betul tak? bijak-bijak.

kalau abc terkandas atau terlupa pos, bolehlah korang buzzz abc dekat page tu bagi abc ingat untuk poskan cerita abc seperti yang terjadual :)
boleh? ^^ sebelah kiri ni ada link ABC Page di FB. Like jangan tak Like (promote3)

244/1abc heeh!
jangan lupa untuk LIKE

much love readers!
muachxx

No comments: