Thursday, January 17, 2013

abc ada jadual! :)

entri di tengah pagi (buta)....
Terima kasih untuk penerimaan mini novel tu. insyaAllah hanya ada 6 episode.
ia lebih kurang cerPAN aje :) tukar nama bagi sedap. hehehe
bila nak sambung?

untuk siapa yang tak LIKE page, sila jenguk page abc walaupun tak sudi nak LIKE (abc kuat membebel di page, better watch out!) abc ada nyatakan hari apa abc akan pos sama ada cerpen, novel dan mini novel. siap dengan minggu ke berapa untuk setiap kategori karya (cewah!). bukan apa, abc tau ada yang 'menyampah' bila masuk takde cerita baru. secara tak langsung abc akan berusaha siapkan cerita ikut masa (kalau tak keja tidoq).

dikesempatan ini abc nak mintak korang2 doakan abc dapat siapkan Janji Terpateri dan Cinta Atas Paksa (tak cukup like di FB so takleh pos ^^). insyaAllah abc tengah usaha siapkan sebelum Februari. abc mencuba nasib lagi selepas Love Is Forever!

kalau malas nak jenguk blog, check di ABC Page, abc akan update kalau abc dah siap pos cerita2 baru :)
malam sudah lewat, bantal sudah panggil. Malam ni akan bercerekarama dengan angan2 tiga cerita dan siap sedia cerpen untuk next week!

sayanggggggg korang semua (anonymous+pembaca2takkomen+pengkritik membina+pengomen+kawan2).
much love readers! ^^





percaya atau tidak
semua benda di mata abc adalah CINTA
sama macam gambar kat atas ni.
perkara pertama yang muncul dalam kepala abc
"KERUSI CINTA"
hebat kan?

abc nak muncul dengan "SUAMI CINTA"
hahahaha kepingin punya suami?
erk! belum masanya lagi (24tahun sudah ==")