Wednesday, January 9, 2013

Janji Terpateri bila nak sambung?


sudah lamaaaaaaaaaaa sangat tak menulis cerita ni
bila dah ada yang bertanya (i do!)
mula abc menggelabah heee~~
cerita ni ringan aje. cuma nak adakan konflik tu payah sikit.
tambah-tambah bab memujuk dan mengurat, alahai nak buat karakter lelaki yang pandai main ayat dan romantik amatttttttttttt susah. sebab abc tak jumpa lelaki macam tu. Sigh!

apa-apapun, kejap lagi dalam kereta (otw amek mak dan adik2) abc akan re-schedule my daily life.
kena susun untuk dua novel, cerpen dan mini cerpen. susun untuk study IV (nak jadik cikgu!) susun untuk spend time dengan famili (tengok adik2 belajar dan manja2 dgn mama)

mungkin kurangkan tidur dan tweet,fb-ing, instagram? hahahaha

abc just nak cakap dekat yang menunggu novel ni.
tunggu nanti abc update part 7 ^^
i miss mustika and irham!

abc kena masak dah ni. chowwww!

No comments: