Tuesday, October 18, 2011

abc tak cukup gadis?

menulis dengan rasa agak sebal.

kegadisan? owh! bukan maksud abc perawan. =.=' of cos la abc anak dara sunti lagik.
ni semua al kisah KEAYUAN, KEWANITAAN, KELEMBUTAN.

masa tengok gambar nih, pe gadis-gadis akan kata eh?

" wah.. sedapnya.."

"erm.. rasa nak gigit-gigit aje lappy nih!"

tapi abc akan kata:

" euw.. tak lalu ah!"

teringat lagi masa pesta PC + chocolate last sem.
semua gadis-gadis + isteri orang, semua berebut nak pegi DSI (dewan sultan iskandar)
sebab nak makan chocolate and nak beli strawberi choc!

abc?

pegi dengar bual bicara dengan penulis buku, UTM Press nye kut.
=.='

abc tak suka chocolate.


penah abc kena sound dengan adik lelaki abc; abc tak ayu! tak romantik. orang makan coklat slow2, tapi abc =.=' nak nikmat ke kalau memang tak suka coklat?

oh.. I'm really not that kind of girl! OTOKE (what to do)???


semua terliur dengan kek-kek coklat, plus Secret Recipe punya, abc? no feeling at all.


p/s: kalau tak suka benda2 di atas memang tak cukup gadis eh? =.='

10 comments:

Anonymous said...

salam..hurmm,sekadar nk bg pendapat...bg saya,sekiranya kita xsuke apa yg pompuan lain suka xbermaksud kita nih kurang keperempuanannya..yg penting juz be urself..jgn berpura2 menyukai sesuatu yg kita xsuka..xsemua pompuan akn suka benda yg sama..sebenarnya saya juga ada masalah yg sama dgn abc...saya ni xsuka pakai handbag,high heels,shopping segala yg normalnya pompuan lain suka..saya dgn diri saya simple dgn bagpack n sneakers..hehehe...xsuka shopping sbb leceh..tp xtau kan camner saya pada masa akn dtg,terutamanya selepas berkahwin?maybe ad lah jgk kan perubahan...anyway,jgn terasa sgt dgn apa yg org nk kata..oklah,,hurmm byk lg nk cakap,tp nanti meleret2 plak...ok,wassalam^^

akubersamaCahya said...

wsalam

yup2.. that totally rite! but abc sgt suka heels (wedges act ^^)

abc tak berpura2 pun.. hehehe bila abc tak suka abc just said it out. ;)

nice ya! next time, boh nama eh.. leh kita kenal2... ;)

Anonymous said...

bleh2..bleh jer nk berkenal2-kenalan...hehe...nama glamor saya riyadh..umo 23 taun.tp perangai xmatured2 lg huhu! study lg n insha allah 3 taun lg bakal graduate^^

hurmm,kira abc nih ok la lg dri saya...pakai heels,wedges sumer..hehehe! tobat,susah gler nk cari kasut yg saya berkenan kecuali sneakers!!

Cik TeN10 said...

keayuan, kewanitaan, kelembutan tu hak milik setiap wanita.. masing2 ada cara dan gaya tersendiri.. ada identiti sendiri.. so tak perlu nak ikut org.. just be just the way you are..

tak suka choc ehh ? try makan Strawberry + yougurt + madu !! siyesly sedap !!

Cik TeN10 said...

*be just the way you are

akubersamaCahya said...

anonymos @ riyadh:

abc muda lagi lah eh.. hehee muda setahun.. abc agak giler dgn kasut2 nih.. semua cantek! ^^

akubersamaCahya said...
This comment has been removed by the author.
akubersamaCahya said...

cik ten10:

atin.. aku tak suka stramberi even yng kering.. huk3

^^v thanks..

E'an said...
This comment has been removed by the author.
E'an said...

hehe , just be urself iqah dear sis . bak kata bruno mars :

when i see ur face
there's not a thing that i would change
cause you're amazing
just the way you are ^^

tak perlu jadi org lain just nak puas kan hati orang ;)