Saturday, October 29, 2011

I met Shaheizy Sam!!


sangat excited sampai update tengah malam!
while in the library.. rumate abc a.k.a kak ina bagi satu berita hot! Sam on the ke JB and will be at Angsana at 8pm...

terus mesej kak liza a.k.a akak keta viva JME hohoho, and she said that she's busy.
kami pun lupakan hasrat nak pegi face to face dengan Sam.
bila dah kat bilik, around 7.45pm, kak liza datang and said, akak dah siap semua keja!
OMG, kita boleh pegi angsana jumpa sam! hahahha



mula-mula kami pergi pameran buku.
grabbed 2 new novel, siti nur dhuha punya!
next entri abc boh ye novel apa..

kami terus ke stage bila dah siap bayar.. cari pintu nak ke stage pun tak jumpa
nampak sangat jarang gila pi Angsana =.="

tercongok depan stage berharap ada Sam.. tapi... takde.. ada Anje dia dalam bini-biniku gangster!
YANA SHAMSUDIN

Yana nampak kurus aje.. but dia memang comel!

ramai lagi artis lain and pengarah2 malaysia.
Datuk Yusof Haslam memang hensem kan..
anak dia in real mesti hensem macam dia kan3 ^^v


 adik Mia pun ada <3
 kila feri punya heel sangat seksi! stiletto hitam ^^

sam yang hensem! hohoho er yang baju melayu biru tu sapa eh?

+++

ada farah wahida. tapi tak amek gambar, sebab kami dah dahaga sangat sebab gelak banyak
ada artis yang kami tak kenal.. huhuhu

hantu mak limah pun segak malam nih..^^

enjoy sekejap selepas sehari stress pikir PSM =.="


p/s: abc and kak liza tersenyum aje lepas dapat tengok the real Sam.. hehehe

3 comments: