Tuesday, October 11, 2011

Love Is Forever akan diterbitkan?

salam tengahari yang barakah,

sedari membaca emel dari pihak penulisan2u semalam, abc tak lekang dari senyuman. biarpun ianya hanya belum pasti tapi ia cukup menggembirakan hati seorang penulis amatur macam abc ;)

walaubagaimanapun, abc masih menunggu jawapan kedua daripada pihak penulisan2u. sebabnya, novel LIF dah pun habes, either dalam blog or dekat penulisan2u. ;) masih valid kah?

jadinya, kita tunggu jawapan daripada pihak berkenaan.

tak kisahlah tak boleh terbit dah ke, abc tetap happy (happy for mySelf), novel itu dilamar untuk diterbitkan. huhuhu.. terharu!

oleh sebab itu, abc tak boleh nak publish 2 episod istimewa LIF yang sedang abc siapkan.. (ada halangan untuk sesuatu yang baek kan?)

bukan abc mahu wang untuk novel yang terjual tapi, abc hanya mahu hasil penulisan abc dibukukan, ia macam dihargai dan disayangi oleh semua orang. perasaan tu susah nak digambarkan. hehehe KEPUASAN, it is something like that. ;)

abc pun tengah semangat untuk menulis NOVEL SAINS FIKSYEN anjuran UTM. idea and ilham tu dah penuh dekat sisi otak kecil abc nih, bila nak dihaluskan ke huruf-huruf pun taktahu lagi, lappy (microsoft word) buat hal! ;(

p/s: doakan yang terbaek buat abc ye!

No comments: