Wednesday, April 27, 2011

perkataan boleh menggambarkan diri?

salam ukhwah.

an entry before taking a nap. (sebab kena bangun awal utk study kut hehehe)

membaca blog seorang yang abc nak tahu tentang diri dia.
tapi abc jadi macam tak faham.
maybe abc hanya kenali dia dalam satu cara yang sememangnya bukan dia?
tak faham. tak boleh nak jelaskan pun.

melalui blog, hanya ada perkataan, huruf.. aksara-aksara yang kadang2 dicipta pakai rasa.
otak? kering idea or memang itu ideanya.

ah! apa yang dekat blog bukan realiti kan?
abc pun.
nampak macam talkative?
sebenarnya tidak!

kadang2 ya. banyak cakap, buat lawak bodoh.
tapi itu hanya babak diri dengan kawan2 yang rapat.

andai kata anda2 tegur sy diluar, mungkin saya akan banyak cakap
mungkin tidak.
(saya tak pandai bergaul! sori!)

abc seorang kadang2 berfikir seblum buat
kadang2 tak fikir kemudian menyesal.

okay2 back to story.

tulisan orang mungkin tulisan hati dia kan?
mood dia?
or.. apa yang dia tak boleh nak bahasakan bila dalam dunia realitinya.

mungkin.

ah. cara tulisan dia buat abc rasa, who is she/he actually?
makin nak tau kut?

apa-apa lah.
dah lewat. i should sleep now!

+++

LOve is Forever. i lost my hero actually, dah takleh nak hidupkan wataknya dengan baik. =.="

1 comment:

najihatussolehah said...

2 lah kdg2 bila di alam maya boleh jadi laen..