Sunday, April 24, 2011

ex-boyfriend dah bertunang!!! jeles...

i know.
sapa la saya kan awak!
kenapa dia bukan saya?
kenapa?
kenapa?

+++

okay. stop all nonsense.
^^v


ustaz amirul sudah menjadi tunangan orang!
how lucky she was. and Ustaz Amirul juga sangat bertuah.
his fiance .. dayana, bakal doktor.
hebat!

tahniah!
walupun, abc tau dan sangat tau, semua blogger (esp. girls) semua tulis berita ni.
dekat FB semua girls dah nanges, berhingus. sebab Asyarf Muslim dah bertunang. hehehe
me too!! jeles dengan Dayana.. hehehe


they both are so so sweet!



abc tak sempat tengok dekat tv9.. (tak bangun lagi kut time tu + takde tb =.=')

+++

semoga ikatan yang dibina dan bakal dibina 1 syawal nanti. kekal sampai surga. insyaAllah.

abc kena cari Ustaz amirul yang lain.. yang ni sudah berpunya.. huhuhu






sumber gambar: mr.google!

5 comments:

azrinrahim said...

haha..mesti ker nangis..lala incya-Allah orang lain..lala okay ayie pon tak tgok sebb g exam..hehe

NadiRah said...

jeles jugak!!!1

aien said...

diorg wat grand abes ! siap wat pelancaran rumah medic alhidayah skali tau. haisssh baru tunang tuh. then dorg rancang nk nikah kat mekah 1 SYAWAL??? OMG. mogaaa hubungan dorg berpanjangan walaupon ati ni parah. hehehe :)

najihatussolehah said...

huhu..jeles jgak...hehe...tgok2 kat tv9..ustaz amirul happy gle..terpancar kat muka..

akubersamaCahya said...

^^v hehehe taktau nak kata pe.. hihihi