Friday, April 1, 2011

malu gila!!!

entah dari mana keyakinan tu datang.

cebollita_animated_onion-07

sungguh malu!

tragedi yang akan jadi satu kenangan before grad..ngeee~~

al kisahnya:

abc balik kelas lewat harini. kawan abc, singgah di Azah kat kolej perdana a.k.a KP.

abc, kak an and kak ida, dok je dalam keta, penat la harini buat wiring!

suddenly, ada 2 orang jejaka, datang dgn motosikal, pembonceng je yang turun dari moto, penunggang tu tak.

kak an, and abc dan juga that guy, saling pandang2, (wah.. macam lagu kalau berpacaran pulak!)

abc pun kata kat kak an.

akak.. macam kenal ar budak laki tu… kawan abc kut.

pikir dalam 5 saat.

abc dengan yakin! betul la kawan abc, nama dia.. ++++++

rahsia je la.. huuhuhu

abc dengan semangat dan keyakinan, abc nak pegi tegur la.

dan kak an pun sokong. pegi la.

onion_gifs_emoticons-09

entah angin apa yang bawak keyakinan untuk abc TEGUR budak laki tu.

(abc sangat malu nak bercakap dengan boys..huhuhu)

memang tak malu + tak takut. abc rasa sebab memang yakin dia kawan abc.

sesi memalukan diri pun bermula;

abc- eh.. ha.. boleh tanya tak?

boy: ha.. ya

abc: dulu sekolah katne eh?

budak tu macam pelk je.. hehehhe

abc: orang kedah kan?

boy: ha’ah

abc: dulu sekolah rendah katne eh?

dalam hati berharap jawapan yang sama!!

boy: bukit mertajam

cebollita_animated_onion-21

alamakkkkk!!

abc: takpe la … salah orang.

perghh!!!

nak koyak muka! nak pakai purdah! nak pakai mask!

tolong!!!!

kak an and kak ida dah berdekah2 gelak.

maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

tapi hati ni yakin sangat dia kawan abc.

weh.. ang kawan kau kan?

 

++

ps: sangat memalukan..

4 comments:

cacing said...

hahhaahhaha..... tak tau nak ulas ape.. gelak jela... hahahahhahaha

.: iEyLa :. said...

hahaha..xpela..at least kite tanye dlu..
klu trus erjah je panggil name tbe2 die ckp bukan name die lagi malu..hahaha..

solo molo said...

cepat tutup muka...

akubersamaCahya said...

cacing: ko gelak la.. huhuu malu wooo..

ieyla: nak jugak tny nama dia.. tapi segan nak ckp byk..huhuhuhu malu3

solo molo: malu nak g kafe!!! tutup muka dgn ketas. huhuhuhu