Saturday, April 23, 2011

aku suka lelaki?

assalamualaikum!

salam ukhwah para sahabat!

+++

aku suka lelaki?
opecos la kan, abc kan perempuan@wanita@gadis
^^v

adalah menjadi kepelikan dan menimbulkan fitnah andai kata abc jatuh cinta dengan perempuan?
tapi kalau jatuh cinta jugak macam mana?

ala.. kita selalu ambil tahu akan sesuatu hal tu dengan tidak secara keseluruhannya, cuba la kita baca bagi habes. hehehe

if i said.. i fall in love with her..

mungkin abc jatuh cinta sebab suara dia yang merdu bak buluh perindu.
mungkin sebab personalitinya. betul tak?

kalau dengan lelaki.
bahaya tau kalau tiba2 kita kata.. eh.. smart nya dia pakai macam tu..
eh.. comelnya dia..
eh.. machonyeeeeeeeeee

bahaya-bahaya.. bahaya kalau tu pujian untuk classmate, lecture mate..
abc dah biasa kena. habes satu sem kena bahan!!

eh, siapa jejaka yang abc jatuh cinta sekrang ni?

FAKEER

who? how? when?

i'm just realise. he so cute kut!
cara dia? maybe.

nak tengok tak siapa dia?


redza minhat.. hehehe FAKEER in pisau cukur.
wah3.. untuk keberapa kali abc tengok cerita tu, (tak bosan oke!)
baru perasan how cute he was. hehehe

rasanya semua perasan dia ni sangat cute.. abc baru perasan.. ^^v
tengok pisau cukur abc hanya fokus kepada fazura, she was great and so cantek!

+++

fakeer cute with his braces kan3?

4 comments:

zacky ~786~ said...

OMG .~ abc fall in love with FAKEER.. hahaha

cacing said...

ouh! sebutan dia tu leh membawa maksud kepada dua makna.... hahahhaha.... baguih2.. maknannya abc still siuman sebab jatuh ahti pada lelaki...

eykin said...

join join contest sy..
http://tintayu17.blogspot.com/2011/04/contest-untuk-anda-semua-jom-join.html

akubersamaCahya said...

@zacky: uh! wut to do.. hahaha..

@cacing: taktau ejaannya macamnye.. klu fakir, macam er... hehehe.. aips.. abc mmg akan jatuh cinta ngn lelaki lorh. =P

@eykin: i will.. insyaAllah