Friday, April 1, 2011

bye-bye to celcom b.band!

alhamdulillah.

abc dah dapat guna YES,

semalam punya excited nak guna yes, tapi tak boleh sebab windows abc guna tak dapat nak run YES ni.

canggih sangat eh?

amir haziq

new picture of my anak! so debab3

+++

kenapa abc taknak guna celcom b.band?

sebab..

1. suka sangat terputus2

2. kena bayar tiap2 bulan (takde sumber kewangan yg tetap dohh!)

3. line kadang laju kadang macam ciput cedot

kenapa abc guna YES?

1. sebab dia guna prepaid, abis duit topup!

2. sebab nanti cuti sem, abc tak pening nak mintak duit kat mama utk bayarkan even tak guna

3. lebih jimat kut!

4. laju weh.. ^^v

+++

apa pun alasan, abc guna YES sebab abc nak berjimat!

sampai bila YES nak laju macam sekarang? kekal sampai bila2?

waallahualam.

 

p/s: doakan abc bertuah dalam cabutan bertuah YES, dapat phone or ipad. =)

5 comments:

syaimz said...

terbaek lah!
ade geng~~

SyUhAdA said...

yes?
bes ke?
syu bru je guna celcom bband..

akubersamaCahya said...

syaimz: student utm byk dh bertukar ke YES ^^v

syu: celcom oke je.. mcm kat UTM line de ada probs sikit.. abc guna YES sebab tak tahan nak byr bulan2..and ada promosi yg baek utk student dr YES..hehehe

najihatussolehah said...

owh ye ke...line dia meluas x..kang kalu dok umah x laju plak...

akubersamaCahya said...

tak tahu la.. abc tak guna bb kat umah sebab ada streamyx so guna YES jimat la sebab tak gaduh nak byr wlupun tak guna. nilai yg ada takkan lupus!