Monday, September 17, 2012

yang ni or yang ni? =='


currently, menyiapkan cerpen ni.
asyik tekan 'backspace' aje =='

hal ini kerana (cikgu memang skema ^^), abc rasa cerita dia dah lebih kurang macam Mr.S.
aiyakkk!
tapi bila tak tulis, ada pula idea kona sana sini.
parah-parah.

so, abc stop dan mula sambung cerpen yang ini;
 

 CTHM ni cerita sedih, so ingat nak mula dengan syok dan klimaks and ending 
bagi sedih berTERA GIGA MEGA.
bila tulis tu kena sedia tisu.
hahaha berangan!
tapi niat dihati nak buat cerita sedih :)
 

ini pun cerita genre sedih.
tapi saya suka saya suka
tak tulis pun dah tersenyum tengok cover,
he is so sweet! macam lori gula tumpah!

haii... kalau la tangan macam sotong. 
otak kembar tiga.
esok gak siap tiga-tiga cerita.
hehehehe

nak tulis teringat si A, B, C dan banyak lagi
cehh.. maadlah abc kuat berangan sikit ^^v

see ya, in next 2 days
insyaAllah abc siapkan cerpen seterusnya.

abc merancang menulis dan mereka cerita.
Allah jua yang memperkenankan segalaNya.
yang baik dari DIA
yang buruk dari abc semata. 

much love readers!


 

No comments: