Saturday, September 8, 2012

Mungkin?

Assalamualaikum.

ini hari yang seterusnya, masih bisa bernafas dibumi Allah.
Alhamdulillah.
sekian harinya, abc tidak meng'update' blog.
entahlah, terasa bosan jugak mengadap Mr.Lappy ni 24/7 =='

untuk beberapa hari rehat ni, abc mencari jiwa menulis abc yang sudah tandus.
abc kacau adik2 abc yang nak exam UPSR dan PMR study... hehehehe
bila mama berleter, habes la dengar semua keluar ^^

takde kena mengena dengan entri ^^v KHJ





abc kebosanan beberapa hari ni, terasa jemu dengan apa yang abc asyik buat beberapa minggu ni.
nak baca novel takde mood, nak tengok cerita korea pun takde mood. mood abc entah ke mana :(

mungkin.
inilah simptom2 orang yang cuti lama dan menganggur.
asyik buat kerja sama setiap hari, kan?
mungkin la~~~

nak kerja, tapi masih ada hal yang kena uruskan.
takut pulak susah nak amek cuti bila dah start kerja.
asyik tengok iklan jawatan kosong aje =.=

mungkin, belum sampai rezkikan?
mungkin la~~~

entri ni tajuknya mungkin.
jadi mungkin aje la semua hehehehe

abc sentiasa cuba untuk keluar daripada 'kebosanan' yang abc sendiri cipta.
jadi, mungkin dengan cara atasi penyakit 'malas' yang kian menular dalam diri ni, boleh menghilangkan simptom2 kebosanan yang terjadi. ^^

MUNGKIN DENGAN MENULIS DUA TIGA CERPEN BOLEH TAMATKAN RIWAYAT 'BOSAN' TU KAN? mungkin la~~~

p/s: edit mengedit jom?!

No comments: