Saturday, September 29, 2012

Alhamdulillah. Puji pujian bagi Allah.

1.0 Perjalanan Alor Setar ke Kuala Lumpur.

Alhamdulillah.
abc sudah selamat sampai di rumah.
penat, menempuh jalan yang sesak akibat berlakunya kemalangan.

beringat, berhati-hati di jalan raya. tak perlu kalut-kalut, sebab malang itu tak berbau.
semoga yang terlibat dalam kemalangan sepanjang perjalanan tadi tidak mengalami kecederaan yang
serius.

Alhamdulillah, pengalaman sepanjang perjalanan.
kenal Puchong, kenal Shah Alam, kenal Kuala Lumpur :)
membantu serba sedikit penulisan novel dan cerpen abc, insyaAllah.

2.0 Mr. L.D

Alhamdulillah, Mr L.D sudah selamat.
tiada yang kronik, mungkin Mr.L.D penat menanggung beban yang abc bagi dia.
yang hilang cover-cover novel dan cerpen abc. agak kecewa sedikit, mujur ada yang abc dah post di blog ni.

pentingnya cover tu untuk abc, ia memudahkan abc mengikut urutan. yang mana perlu buat dulu, dan yang mana kemudian.
takpelah, takde rezeki ^^b

3.0 Idea

Perjalanan memberikan pengalaman.
beberapa idea untuk cerpen datang sepanjang perjalanan abc.
insyaAllah, akan abc luahan dalam bentuk penulisan.
apa-apa pun nak sambung cerpen yang tertunda sebelum Mr.L.D

+++++++++++

cukup entri pertama selepas Mr.L.D sehat ^^
jumpa lagi malam nanti, insyaAllah. hehehehe

1 comment:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

salam abc , sory lama x jenguk cni...
hehehe , ttiba rindu nak bca karya abc uh... good luck ye... :)