Saturday, September 22, 2012

Laptop rosak. Shah Alam.

Salam Jumaat.
tulis dengan sedih. hati terasa sayu.


kenapa laptop rosak pulak, mungkinkah kerana terlalu berat???
petang tadi abc guna, okay aje =='
mintak2 kejap lagi okay.
camne nak menulis kalau takde laptop?
PC ni ramai sangat pengguna ;(






insyaAllah, next week abc ke Shah Alam. ada urusan yang perlu abc ke sana.
tak sabar! masa search kat google dengan word 'shah alam', keluar gambar di atas.
cantik! Masjid Shah Alam eh? sorry, PA abc kurang sikit hehehe

+++

mood tak tentu arah.
kalau format laptop, kacau tak data2 dekat dekstop??
pakar komputer, tolong jawab?? :(


much love readers!


2 comments:

wawa_syazwani said...

rasanya kalau save kat D, inshaAllah tak de kowt, tp kalau save kat desktop a.k.a C, alamatnye menangislah...huhuhu..

akubersamaCahya said...

tapi backup takpe kan??