Friday, June 3, 2011

Ingin memilikinya,biar payah.

ayat over aje kan.

ni sekadar meng’update’ blog yang bersawang ^^v

nak tahu apa yang abc nak sangat2?

mungkin orang lain dah ada, tapi abc belom.

abc taknak la mintak kat mama, nak ada benda2 ni dengan keringat abc ^^v

nak1

my car, abc paling minat KENARI, taktahu nape, tapi minat, bila dah besar sikit ni, otak pikir famili.

so, abc terjatuh hati dengan MPV. Alza paling oke and jimat yang abc survey. (sebab abc minat cherry!)

kat UTM ada student dah pakai, jeles, tapi its oke nanti abc pakai gak hehehe

nak2

dslr, Nikon la paling best. ramai kawan dah ade, abc? huhuhu one day, ada lah kan3

abc suka bergambar dan amek gambar. ^^v

nak3

abc tak minat sangat dengan handset a.k.a telefon bimbit, even iphone4 mengujakan!

but abc lai suka HTC kut ^^v

yang ni orang bagi hadiah pun wokeh gak.

nak4

yang ni abc nak, dia kecik and comel. abc sayang Mr.Dell abc, tapi Dell utk kerja buruh, yang ni utk kerja2 santai, senang nak usung. abc dah tengok masa PC fair,^^v nak! khas untuk menulis karya2 abc dan blogging!

naksangat

ini yang paling nak! abc nak satu famili abc ada kat situ. nak pergi satu famili. ^^v

yang lain2 tak dapat xpe, asal yang ini dapat. Allah daku mahu ke sana!!!

+++

abc tak semaju orang lain dalam teknologi, mungkin kurang mendedahkan diri kepada teknologi, mungkin juga abc susah nak dapat, so sebab tu abc malas nak amek tahu. hehehe

dunia-dunia

hehehe

3 comments:

dwaty said...

SEMOGA IANYA MENJADI KENYATAAN...

najihatussolehah said...

amin..

haku said...

baik jangan beli alza.. hok penumpang kat belakang, akan confirm pening! nak MPV, belilah yang betul2 punya! baru puas hati!