Friday, June 24, 2011

film's review: RASUK


Along belanja abc tengok wayang harini.
along nak tengok 3 2 1 Cinta but abc taknak, coz takde sambutan kan filem tu, (kurang sambutan)

so apa kata tengok filem terbaru.

RASUK 2011

gandingan iqram dan fauziah gous.

lakonan fauziah as dirasuk mantap. walupun bila tengok diorng berdua macam tak caya diorang just kawan baek. hehehe

kisah suami isteri, baru masuk umah warisan hak milik isteri.
rumah tu dijaga oleh pak mail.
rasukan tu disebabkan dendam seorang tentera jepun kepada melati ( fauziah gous).
tapi bukan melati yang fauziah gous, melati moyang fauziah gous dulu2.

tentera jepun kan jahat, so melati ni perangkapla si ketua jepun ni (suka menoda anak dara kampung)

kisah ni banyak dedahkan ketinggian dan indahnya ayat2 dalam al quran.

best la, sedap nak tengok dan dengar bila part ayat quran tu.

cerita nya simple, okay la nak tengok.
macam ada sambungan sebab last dia macam tergantung ag, ^^v

+++

yang kurang cuma part berubat (keluarkan rasukan tu).
perlu lagi mantap ^^v

but cerita tu memang buat abc tutup telinga sepanjang masa. seram seh!!!

+++

tak sabar nak tengok transformer dan sekali lagi!!! next week!

sam banyak berlakon filem aksi, nak tunggu 8 jam ^^b


2 comments:

forever love said...

atq pun baru tgk tadi.. tgk sorg2.. hehe.. best kan.

akubersamaCahya said...

kebetulan sama2 tengok. best3.. khamis nanti nak tgk sekali lagi.. ^^v