Thursday, December 3, 2009

budak skema??

salam...

hari ni de lak sorang kawan kata kat aku.. "pointer tinggi tak join orang wat ape" .. sakit hati aku..
hidup manusia sume tak sempurna.. aku pun same.. aku terase?? yup.. sebab die cakap tak selidik dulu.. die cakap macam tu sebab aku tak dapat dok kolej yang same aku duduk mase tahun 1.. why?? biarlah rahsia.. apa yang jadik aku jadik kan pengajaran.. memang orang mengata.. tapi Allah tahu segala-galanya kan..

yeke aku budak skema??



tak juga.. aku bukan yang jenis "ulat buku" ... aku mmg la pakai spec.. hukhukhuk..

yup.. aku agak disiplin.. aku takut buat salah.. tapi laen skit bile besar, selagi aku rase aku betul aku wat..hehehe..

nape aku boh entri nih?? aku just tertarik ngn perkataan "BUDAK SKEMA"
dulu mase sekolah ye la jugak tapi tak sgt.. hehheheh

wut eva it is.. i have my own life.. rite?? heee

2 comments:

ASYIQ said...

Salam dik...

Terima kasih jadi follower akak yg ke 111, cantik nombor tu tp hadiah tidak disediakan...sorry...hihi.

Rajin2 dtg blog akak, nnti kita boleh jd kawan! ("kawan??" tidak tuakah aku..???)

Budak skema??? Apa ciri2nya ye???

akubersamaCahya said...

wsalam kak asyiq..
kawan pun tak knal usia...bukan hanya cinta ye..
erm.. budak skema??
myb cm dlm gambar tu kut..hehhe