Thursday, June 20, 2013

Give Away?

Assalamualaikum!
Alhamdulillah untuk harini... :)
Perjalanan persekolahan harini berjalan lancar. Syukur ke hadrat Allah Yang Maha Esa.

Back to the topic (eceh!)
Give Away?
Abc tak pernah buat give away, tapi contest;

Masih lagi abc teringatkan contest yang abc pernah buat dahulu kala, Kira Karipap. Masih ingat?
Contest tu ada masalah sedikit dengan penghantaran hadiahnya. Dari emel terakhir pemenang  tu, dia tidak menerima hadiah tersebut. abc cuba cari balik pemenang tersebut sebab nak tahu samada dia sudah menerima atau tidak hadiah kecil abc tu. ermmmm... tapi a month after tu, abc dah taktahu kemana pemenang itu pergi. Harap-harap dia dapatlah hadiah tu ye :)

abc terasa nak buat Give Away ABC yang pertama or contest yang kedua. kekeke :)

hadiah? abc nak cari sponsor dahulu, dan fikirkan samada mahu buat GA or Contest? ^^v

harap ada yang nak join. hehehe

2 comments:

Happy Mind said...

kalau tak ad yang nak join. sy jadi yang pertama. I love ur story. novel nanti terbit dengan siapa? hopefully not fajar pakeer...jarang2 novel fajar pakeer saya baca

akubersamaCahya said...

terima kasih :)

taktahu lagi. saya pun dah lama stop menulis novel, kekangan masa. insyaAllah siapa2 pun xpa, yang mahu menerima karya saya. hehe :)