Thursday, March 21, 2013

Oh My Students!

Alhamdulillah
sudah tiga minggu di Ipoh :)

syukur, walaupun masih dalam proses membiasakan diri,
adik2 pelajar sudah dapat menerima.
mereka baik2 aje ^^

ada juga dengarnya guru2 kata abc ni diam aje.
ada pro n kontra hehehe
takut di katakan sombong
takut kata tak pandai bersosial.
macam mana ye?
abc memang 'agak' pendiam bila dalam suasana baru
huhuhu
doakan abc banyak mulut lepas cuti sekolah nih! ^^

sekarang abc ada semangat ke sekolah
lepas ni rasanya, banyak cerita abc berkisar sekolah :)
budak2 sekarang 'advanced' ye?
semua kisah cinta aje!
aishhh!




oh! i fall in love with dorae-boy!
hahaha
misi mencari casing ace plus.
tengok dalam internet murah2 and kebetulan di Ipoh.
hari tu pegi tak jumpa pulak! :P
kegilaan buat sementara, hello kitty tetap di hati! :)

paham ke entri bercampur baur ni?
tak?
takpe, nanti abc terang satu persatu.
untuk sementara biarlah rahsia :)

much love readers!

2 comments:

Fatonah Rahim said...

salam..

salam perkenalan.Bila nak buat entry baru nih???

kalau sudi lawatlah blog saya ya..

www.fatonahzotas.blogspot.com

:)

akubersamaCahya said...

dah buat entry baru hehehe