Wednesday, August 29, 2012

Mimpi. Lili. Dia

Salam Syawal.
last entri sebelum tidur. 

semalam mimpikan suatu yang indah.
tapi mimpi mainan tidur kan?

mimpi abc:

lelaki chinese look. 
dia bagi abc 9 kuntum bunga lili.

apa maknanya ye?

lepas google, abc dapat beberapa jawapan.

9 kuntum : mencintai satu sama lain selamanya

bunga : Lily

Dikenali dengan keunikan bentuk fizikalnya yang besar dan mekar seperti bintang serta mempunyai kemanisan haruman tersendiri, bunga lily mempunyai keagungan ‘masterpiece’yang tersendiri. Sekiranya anda mencari bunga yang melambangkan persahabatan dan kesetiaan, bunga lily mempunyai ciri-ciri dan kualiti tersebut. Terdapat dalam pelbagai warna dan jenis, pada asasnya juga melambangkan ketulinan, penghormatan dan sumber aspirasi

+++

nak tahu lebih lanjut, boleh check link kat bawah ni ^^



+++

abc sangat sukakan bunga lili.
tu yang men'sweet'kan mimpi abc :)

boleh buat cerpen nih.

p/s: komen takde lagi nih untuk CIA part 2 erm.....

 

No comments: