Friday, August 24, 2012

First Kiss Thailand Movie!


mula abc download aje.
sebab latest movie.
lagi teruja bila movie ni adaptasi daripada novel!
confirm best kan :)

lepas tu tengok trailer.
sweet!

harini baru sempat nak tengok even dan download lebih kurang 2 minggu ^^
cerita dia best sangat.
ayat-ayat dia (love quotes) yang ringkas dan bermakna. abc suka tu ^^v

mula takut nak tengok, sebab cerita thailand kadang-kadang ada yang tidak ditapis sangat
hehehehe
tapi bila dah tengok, oke aje.
cerita yang ringan, ringkas, manisssss aje.

yang sedih, memang sedih. huhuhu

nak cari novel dia. ;)

rasa-rasa ada tak?


No comments: