Friday, September 27, 2013

Cari masa 'mengupdate'! phewwww~~~

Assalamualaikum.
Salam Jumaaat semua.

Ini entri pertama bulan September. September pun sudah hampir melabuhkan tirai, tapi abc masih belum sempat nak update mengikut jadual yang abc dah siapkan.
masih sibuk dengan urusan kerjaya abc hehehe
biasalah guru baru kan :)

abc nak baca novel pun tak sempat.
yang sempat?
sibuk nak kawen.
keh3
tipu ja.

dalam perjalanan (otw) untuk pos pengganti 5.
dalam perjalanan nak habiskan 40 bab cinta atas paksa.
harap di terima penerbit ye huhu
(teringin bukukan karya)

hari yang barakah ini
abc harapkan doa kalian
yang sentiasa menunggu karya abc.
doakan abc rajin menulis.
(fengshui menulis takde dekat rumah sewa :'( )

doakan semuanya ya.
hujung tahun hari bahagia.
doakan segala berjalan lancar :)

2 comments:

Happy Mind said...

Cakap je la maleh ...salahkan fengshui pulak. hahaha

nak kena seru dengan hantu jepun? orang jepun kan rajin

akubersamaCahya said...

seyes tak malas.
abc rajin wooo.
idea n mood jiwang takde huhuhu
bila kat sekolah ada banyak idea.
fengshui cantik.
tapi kat umah tak best huhuh
sebab umah sewa takde meja n kerusi.
kena dok atas lantai. abc rasa nak baring je hihihihi

klu antu jepun, huhuhu nnti kisah 'murder' aje abc tulis huk3 seram!