Friday, June 22, 2012

semester yang penuh!

Assalamualaikum ^^

hari ni nak post as a blogger la pulak.
asyik2 post cerita aje kan... heeeee~~~

semester akhir, adalah semester yang penuh sepenuhnya.
tapi... paling best!

semester ni berjalan dalam kesibukan!
termasuklah ke Singapura :)




untuk yang terakhir kali berada di UTM sebagai 'pelajar'
abc and kawan-kawan kelas akan ke Batu Layar. yeah!!

sharing our last moment together! ^^
walaupun ramai yang tak join, tapi teruja tu tetap ada.


dinner fakulti pun dah lepas. dah sempat melaram apa semua.
siap join buat persembahan lagi hahahahha~~ (tak lupa kut sampai bila2)



empat tahun. rasa kejap sangat!
tapi penat sudah terasa.
apa-apa pun, abc nak sambung lagi ke peringkat lebih tinggi! ^^


p/s: doakan abc menjadi penulis yang konsisten dan berjaya. dan menjadi guru yang terbaek untuk anak bangsa.

No comments: